Vacancies

QHSE Coördinator - Matrans Rotterdam Terminal

QHSE Coördinator

Wil jij als QHSE Coördinator aan de slag bij een Rotterdams Havenbedrijf waarbij je in een dynamische maar vooral uitdagende omgeving werkzaam bent?

Functieomschrijving

Als QHSE Coördinator binnen Matrans Rotterdam Terminal ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Je hebt hierbij aandacht voor het herkennen van gevaren en het inschatten van risico’s.
Daarnaast houd je je bezig met het voorbereiden en geven van voorlichting en het continu verbeteren van alle QHSE-aspecten. Hierbij draag je actief bij aan het verhogen van het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn binnen de gehele organisatie.

Waar moet je dan aan denken?

Wat breng je mee?

Problemen herkennen én oplossen. Met jouw uitstekend analytisch vermogen is dit één van jouw krachten. Jij hecht natuurlijk een hoge waarde aan kwaliteit, veiligheid en streeft actief naar de verbetering en waarborging hiervan.
Verder ben je communicatief sterk en werk je graag samen met anderen. Van afwachten ben je niet zo, jij gaat juist graag proactief aan de slag. Een echte aanpakker dus! Tot slot heb je en groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfsturend vermogen.

Functie eisen

Wij bieden

Matrans Rotterdam Terminal voert sinds 2019 zijn eigen koers. Waar voorheen de terminal onder de vlag van SCA acteerde, is het nu deelgenoot van de Rotterdamse Matrans groep. Dit biedt kansen en ruimte om je kennis en vaardigheden volop te gaan benutten en te verbreden. Bij Matrans zijn de lijnen kort, schakelen we snel en is er stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer creëert een prettige werkomgeving. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Ben jij een proactieve professional die toe is aan een tweede of derde stap in zijn carrière? Weet jij processen te stroomlijnen en ben je in staat mee te denken over strategische keuzes? Beschik je daarnaast over een sterk analytisch vermogen en een no-nonsense benadering? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is al sinds 1967 een belangrijke logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. Wij houden ons bezig met de op- en overslag van papier, aluminium, projectlading, stukgoed en containers. Onze organisatie bestaat momenteel uit ruim 200 medewerkers. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact.

Doen

Heb je interesse in deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team, solliciteer dan vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar A.Brussaard@matrans.nl t.a.v. AnneMarie Brussaard. Voor meer informatie over deze vacature ben ik telefonisch te bereiken op: 010-4726750


Download deze vacature