Vacancies

Business Controller - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967, ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. We maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.
Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 180 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 200.000 TEU containers en 2 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Onze financiële afdeling bestaat momenteel uit circa 4 medewerkers. In verband met organisatorische verandering

Functieomschrijving

Als Business Controller heb je een uitdagende en brede taakomschrijving, waarbij de focus ligt op de financiële processen en planning- en control cyclus van Matrans Rotterdam Terminal. In deze functie ben je ondersteunend naar de directie en management.

Naast bovenstaande houdt je onder andere bezig met:

De ideale kandidaat is een teamplayer die aan elke tafel een plezierige en overtuigende gesprekspartner is. Iemand met een stevige financiële achtergrond en dito ervaring, die er niet voor terugdeinst om de status quo te challengen en haar/zijn mening of visie kenbaar te maken.

De functie-eisen:

Het aanbod:

Matrans Rotterdam Terminal voert sinds 2019 zijn eigen koers. Waar voorheen de terminal onder de vlag van SCA acteerde, is het nu deelgenoot van de Rotterdamse Matrans groep. Dit biedt kansen en ruimte om je kennis en vaardigheden volop te gaan benutten en te verbreden. Bij Matrans zijn de lijnen kort, schakelen we snel en is er stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer creëert een prettige werkomgeving. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Ben jij een proactieve professional die toe is aan een tweede of derde stap in zijn carrière? Weet jij processen te stroomlijnen en ben je in staat mee te denken over strategische keuzes? Beschik je daarnaast over een sterk analytisch vermogen en een no-nonsense benadering? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse?

Ben jij die gedreven Business Controller die van uitdagingen houdt en graag wil helpen onze ambities waar te maken? Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie en CV naar de afdeling HR, t.a.v. AnneMarie Brussaard (A.Brussaard@matrans.nl). Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met AnneMarie Brussaard, HR Manager, op telefoonnummer: 010-4726750.

Download deze vacature