Vacancies

Coördinator Shipping & Project - Matrans Rotterdam Terminal

Functienamen extern: Coördinator Shipping & Projects
Plaats in organisatie: Rapporteert direct aan de General Manager Sales & Logistics
Werkzaam op afdeling: Customer Service
Functie leidinggevende: General Manager Sales & Logistics

Context

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967. Ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. Wij maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 145 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 150.000 TEU containers en 2 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Doel van de functie

De Coördinator Shipping & Projects is verantwoordelijk voor alle ondersteunende activiteiten van zijn/haar team m.b.t klanten. Door een planmatige aanpak stuurt de Coördinator Shipping & Projects zijn/haar team aan, met als doel de marktpositie van Matrans Rotterdam Terminal te versterken en een bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelstellingen. Het optimaliseren van klantgerichte processen binnen de logistieke keten speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening en hoort als deelverantwoordelijkheid bij de functie. De afdeling shipping & Projects coördineert de breakbulk klanten op de terminal en de eigen port agency activiteiten van onze klanten

Resultaatgebied:

Bevoegdheden & verantwoordelijkheden:

Taakspecificatie:

Functie eisen & persoonskenmerken

Competenties

Interesse?

Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie en CV naar de afdeling HR, t.a.v. AnneMarie Brussaard (A.Brussaard@matrans.nl). Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met AnneMarie Brussaard, HR Manager, op telefoonnummer: 010-2954906.

Download deze vacature