Vacancies

Customer Service Medewerker Metals - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967, ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. We maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 180 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 200.000 TEU containers en 1,5 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Functieomschrijving

Je bent de spil tussen klant, afdeling transport en operations. Samen met je collega’s van de afdeling Metals ben je verantwoordelijk voor alle ondersteunende (administratieve) activiteiten van jouw klanten bij Matrans. Verwerken van inkomende manifesten, opstellen van loslijsten en uitlossingen van schepen en containers verschepingen en alle daarbij behorende instructies vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Naast import houdt je je bezig met het boeken van zeevracht bij rederijen. Ook zorg je ervoor dat de uitgaande transporten correct klaarstaan in het systeem voor de afdeling transport. Jij zet woorden om in daden; het zware denkwerk is je kracht. Ook zorg je ervoor dat je operationele collega's alles op tijd gereed hebben voor de klant zodat het logistieke proces niet verstoord wordt en soepel loopt. Want afspraak is afspraak! En, mocht het een keertje fout gaan, dan los je het pro-actief en goed op. Met jouw pro-actieve houding draag jij bij aan een passende oplossing voor alle partijen.

Jouw resultaatgebied:

Jouw bevoegdheden & verantwoordelijkheden:

Je voldoet aan de volgende functie eisen & persoonskenmerken:

Jouw competenties zijn:

Wat wij je te bieden hebben is het volgende:

Interesse?

Je CV en motivatie kan je mailen a.brussaard@matrans.nl of je kunt bellen met AnneMarie Brussaard op 010-4726750.

Download deze vacature