Vacancies

IT Manager - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is al sinds 1967 een belangrijke logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. Wij houden ons bezig met de op- en overslag van papier, aluminium, projectlading, stukgoed en containers. Onze organisatie bestaat momenteel uit ruim 200 medewerkers. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit.
Met een sterke toewijding aan innovatie en klanttevredenheid, zijn we op zoek naar een ervaren ICT-manager om ons te helpen onze technologische strategie vorm te geven en uit te voeren.

Functieomschrijving

Als IT-manager bij Matrans Rotterdam Terminal speel je een cruciale rol in het beheer en de ontwikkelen van onze IT-infrastructuur en -diensten. Je bent verantwoordelijk voor de (bege)leiding van onze IT-afdeling en zorgt daarmee dat onze systemen soepel functioneren en blijven ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de logistieke sector te voldoen. Deze systemen omvatten alle facetten van onze organisatie, variërend van de automatisering van onze terminal, aansturing van de gates, mobile devices tot en met de kantoorautomatisering.
Als IT Manager bij Matrans Rotterdam Terminal maak je deel uit van het managementteam. In samenwerking met andere afdelingsmanagers creëer je synergie tussen IT en andere afdelingen om de behoeften van de organisatie te begrijpen en de juiste IT-oplossingen te kunnen leveren.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Functievereisten:

Aanbod:

Wij bieden een sleutelrol binnen onze organisatie, waar je deel zult uitmaken van het managementteam van een toonaangevend logistiek bedrijf. Deze dynamische omgeving biedt een competitief salaris met daarbij een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in deze mooie vacature? Stuur dan je reactie, met CV en een persoonlijke motivatie gericht op het functieprofiel, naar pz.mrt@matrans.nl. Heb je vragen, bel dan gerust met Annemarie Brussaard (Personeelszaken) op nummer 010 472 6750.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download deze vacature