Vacancies

Ladingadministrateur - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is al sinds 1967 een belangrijke logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. Wij houden ons bezig met de op- en overslag van papier, aluminium, projectlading, stukgoed en containers. Onze organisatie bestaat momenteel uit ruim 200 medewerkers. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact.

Functieomschrijving

Als ladingadministrateur ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van dossiers-boekingen, het contact met klanten, het opvolgen hiervan en het afwerken inclusief de facturatie. Je hebt ervaring met het handmatig verwerken en digitaal beheren van boekingen en/orders vanaf aanmaken tot en met facturatie.

Jij:

Wij:

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team, solliciteer dan vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar A.Brussaard@matrans.nl t.a.v. AnneMarie Brussaard. Voor meer informatie over deze vacature ben ik telefonisch te bereiken op: 010-4726750

Download deze vacature