Vacancies

Ladingcontroleur - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967, ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. We maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 160 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 200.000 TEU containers en 1,5 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Functieomschrijving

Als Ladingcontroleur ben jij verantwoordelijk voor wat er geladen en/of gelost wordt van boot, vrachtwagen, container of wagon. Je checkt de lading op schade, gewicht en afmeting. Dit doe je zeer zorgvuldig. Je zorgt dat het laden en lossen van de lading in de juiste volgorde gebeurt en je houd e.e.a. nauwkeurig bij via de handheld. Je stuurt het team aan waarmee je samenwerkt. Je werkt in een 2-ploegen rooster.

Functie-taken

Functie-eisen

Wat hebben wij te bieden:

Matrans Rotterdam Terminal voert sinds kort zijn eigen koers. Waar voorheen de terminal onder de vlag van SCA acteerde, is het nu deelgenoot van de Rotterdamse Matrans groep. Dit biedt kansen en ruimte om je kennis en vaardigheden volop te gaan benutten en te verbreden. Bij Matrans zijn de lijnen kort, schakelen we snel en is er stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer creëert een prettige werkomgeving. Het betreft een fulltime functie (37,75 uur per week).

De CAO is van toepassing.

Interesse?

Ben jij die gedreven Ladingcontroleur die van uitdagingen houdt en graag wil helpen onze ambities waar te maken? Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie en CV naar de afdeling HR, t.a.v. AnneMarie Brussaard (a.brussaard@matrans.nl). Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met AnneMarie Brussaard, HR, op telefoonnummer: 010-2954906.

Download deze vacature