Vacancies

Customer Service Medewerker Metals - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa : Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967. Ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. Wij maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven : Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 180 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 250.000 TEU containers en 2,8 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Functieomschrijving

De Customer Service Employee is verantwoordelijk voor logistieke en Administratieve werkzaamheden voor klanten van Matrans Rotterdam Terminal. De Customer Service Employee levert een actieve bijdrage aan het verder uitvoeren van klantgerichte processen binnen de logistieke keten. Dit vormt een belangrijk onderdeel in de uitvoering van de dagdagelijkse werkzaamheden.

Jouw resultaatgebied:

Jouw bevoegdheden & verantwoordelijkheden:

Taakspecificatie:

Functie eisen & persoonskenmerken:

Functie eisen & persoonskenmerken:

Wat wij je te bieden hebben is het volgende:

Interesse?

Je CV en motivatie kan je mailen a.brussaard@matrans.nl of je kunt bellen met AnneMarie Brussaard op 010-4726750.

Download deze vacature