Vacancies

Senior Declarant - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967, ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. We maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 160 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 200.000 TEU containers en 1,5 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Functieomschrijving

Als Senior Declarant zorg je ervoor dat alle voorkomende douanedocumenten volledig en correct zijn ingevuld. Alle douaneprocessen soepel laten verlopen en zonder vertraging. Daarnaast ben je als Senior Declarant verantwoordelijk voor het begeleiden van douanecontroles. Jij werkt mee en je bent verantwoordelijk voor alle aanvragen en douane vergunningen. Jij neemt deel aan projecten die gericht zijn op verbetering van de organisatie en de processen en waar nodig schakel je met andere afdelingen en adviseert. Je bent het eerste aanspreekpunt voor douane en externe (klant) relaties.

Overige werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:

Functie-eisen:

Wat hebben wij te bieden:

Interesse?

Ben jij die gedreven Senior Declarant? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV en motivatie naar de afdeling HR, t.a.v. AnneMarie Brussaard (a.brussaard@matrans.nl). Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met AnneMarie Brussaard op telefoonnummer: 010-2954906.

Download deze vacature