Vacancies

Technisch Administrator - Matrans Rotterdam Terminal

Technisch Administrator

Wil jij als Technisch Administrator aan de slag bij een Rotterdams Havenbedrijf waarbij je in een dynamische maar vooral uitdagende omgeving werkzaam bent?

Functieomschrijving

Als Technisch Administrator binnen Matrans Rotterdam Terminal ben je verantwoordelijk voor het correct administreren van alle facturen die binnenkomen en betrekking hebben op het onderhoud van ons equipment. Je maakt het kostenplaatje inzichtelijk.

Waar moet je nog meer aan denken?

Wat breng je mee?

Je hebt een technische achtergrond en bij voorkeur ervaring met havenequipment. Technisch administratief werk spreekt je aan, je kunt vlot met computer en courante softwarepakketten overweg. Misschien ben je na jarenlang ‘gesleuteld’ te hebben toe aan een verandering qua carrière en kies je nu voor een kantoorbaan, waarbij de door jou opgedane ervaring goed van pas komt.

Verder ben je communicatief sterk (intern en extern) en werk je graag samen met anderen. Tot slot heb je en groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfsturend vermogen.

Functie eisen

Wij bieden

Matrans Rotterdam Terminal voert sinds 2019 zijn eigen koers. Waar voorheen de terminal onder de vlag van SCA acteerde, is het nu deelgenoot van de Rotterdamse Matrans groep. Bij Matrans zijn de lijnen kort, schakelen we snel en is er stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer creëert een prettige werkomgeving. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week.

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is al sinds 1967 een belangrijke logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. Wij houden ons bezig met de op- en overslag van papier, aluminium, projectlading, stukgoed en containers. Onze organisatie bestaat momenteel uit ruim 200 medewerkers. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact.

Doen

Heb je interesse in deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team, solliciteer dan vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar pz.mrt@matrans.nl t.a.v. AnneMarie Brussaard. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen via 010-4726750

Download deze vacature