Vacancies

Terminal Planner - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967, ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. We maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 140 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 200.000 TEU containers en 1,5 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Onze dienstverlening betreft niet alleen de scheepsgebonden op- en overslag, maar ook warehousing en expeditie.

Wij zijn op zoek naar een Terminal Planner (M/V) fulltime

Functieomschrijving

Als Planner ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken en administreren van alle operationele werkzaamheden op de terminal, zodat deze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Je controleert continue of alles goed verloopt en lost problemen, ontstaan door vertragingen en of wijzigingen, direct op. Je werkt in ploegendienst, in een team op de afdeling planning, waarbij de taken rouleren. Het planningsteam is het centrale hart van de operatie op de terminal.

Overige werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:

Functie-eisen

Wat hebben wij te bieden:

Interesse?

Ben jij die gedreven Terminal Planner? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV en motivatie naar de afdeling HR, t.a.v. AnneMarie Brussaard (a.brussaard@matrans.nl). Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met AnneMarie Brussaard op telefoonnummer: 010-2954906.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Download deze vacature