Vacancies

Terminal Planner - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Sinds 1967 is Matrans Rotterdam Terminal uitgegroeid van een terminal gespecialiseerd in forest products tot één van de grootste multipurpose terminals van de Rotterdamse haven. Als full-service logistiek dienstverlener heeft Matrans Rotterdam terminal ruime ervaring in verschillende segmenten, zoals forest products, aluminium, projectlading, stukgoed en containers.
Matrans Rotterdam Terminal is onderdeel van de Matrans groep. In een dynamische omgeving verricht Matrans Rotterdam Terminal haar werkzaamheden op de terminal in Rotterdam-Pernis. Per (binnen)schip, vrachtwagen of trein vertrekt jaarlijks meer dan 200.000 TEU containers en 1,5 miljoen ton stukgoed naar bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast biedt Matrans Rotterdam Terminal aanvullende services om de logistieke keten soepel te later verlopen. Van expeditie tot douane en van fiscale vertegenwoordiging tot wegtransport: al deze diensten worden in eigen beheer geleverd.

Functieomschrijving

Als Planner ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken en administreren van alle operationele werkzaamheden op de terminal, zodat deze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Je controleert continue of alles goed verloopt en lost problemen, ontstaan door vertragingen en of wijzigingen, direct op. Je werkt in ploegendienst, in een team op de afdeling planning, waarbij de taken rouleren. Het planningsteam is het centrale hart van de operatie op de terminal.

Naast bovenstaande houdt je onder andere bezig met:

Jij:

Verder herken je je in de volgende competenties: analytisch, kwaliteitsgerichtheid, creatief, oplossings- en resultaatgericht, samenwerken, flexibel en stressbestendig.

Wij:

Bieden een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met uitdagende werkzaamheden. Daarnaast een positieve werksfeer, opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Interesse?

Heb je interesse in deze mooie vacature, reageer dan met jouw CV en een persoonlijke motivatie gericht op het functieprofiel naar Annemarie Brussaard, a.brussaard@matrans.nl

Download deze vacature