Vacancies

Transportplanner LTL - Matrans Rotterdam Terminal

Over ons

Matrans Rotterdam Terminal is een logistieke partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam. De historie gaat terug tot 1967, ooit gestart als terminal voor bosbouwproducten en geleidelijk uitgegroeid tot de multipurpose terminal van nu.

Werken voor Matrans Rotterdam Terminal betekent deel uitmaken van een klein en gedreven team met grootse impact. We maken het verschil door onze logistieke kennis en oprechte betrokkenheid voor ons vak.

Onze terminal maakt deel uit van de Matrans Groep en is gevestigd in het hart van de Europese Haven: Rotterdam – Waalhaven. Met ruim 160 medewerkers op de terminal wordt dagelijks gezorgd dat het logistieke proces goed verloopt. Doordat wij onze diensten op één locatie kunnen aanbieden, leveren wij een totaalaanbod met een hoge kwaliteit. Vanuit onze terminal zijn op deze wijze al meer dan 200.000 TEU containers en 1,5 miljoen ton aan breakbulk vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.

Functieomschrijving

De Transportplanner LTL is verantwoordelijk voor het op de afgesproken tijd leveren van de juiste producten aan onze klanten met focus op deelladingen. Je houdt het transportproces voortdurende in de gaten en grijpt in waar nodig en komt met oplossingen als er zich problemen voordoen. Je communiceert naar alle partijen, klanten, transporteurs en collega’s op de Customer Service. Je zorgt dat de juiste lading met de juiste papieren op de afgesproken tijd en plaats klaar staat om vervoerd te worden.
Je werkt in een klein gedreven team.

Resultaatgebied

Bevoegdheden & verantwoordelijkheden

Taakspecificatie

Functie eisen & persoonskenmerken

Competenties

Wat hebben wij te bieden:

Interesse?

Je CV en motivatie kan je mailen a.brussaard@matrans.nl of je kunt bellen met AnneMarie Brussaard op 010-2954906 .

Download deze vacature